2011-07-12

*update*!! gambar anak baru


** picture intro **


* * * * * * * * *

anak lelaki baru saya!!




huissyyy!!!! gila lama tak update blog!! ni pun sebab dah dapat cek Nuffnang jer aku buka balik blog ni- tapi jangan tak caya - sebab menggigil jugak tadi nak tekan tab 'Posting" tu.. muahahaha..




tapi entri ni bukan sebab nak tunjukkan cek Nn aku tu - bukan sebab amaun dia cikit dari korang tapi sebab aku ingat nak wat entri gambar anak baru dulu.. hehe.. tapi walaupun cikit bila campur dengan baki dalam akaun 'cembeng' yang aku ada, dapatlah kuarkan rm100.. okeylah tu kan?!! ermmm..nanti2 lah aku postkan cek aku tu kat sini!!




29/12/2010 -hari ni aku bersalin anak kedua-- bayi LELAKI

Hri tu giler beli pakaian,stoking,blanket,tuala sumer kaler pink tapi last2 dapat baby boy!!

sedih? mana ada!! sakit ada... sakit bersalinlah!! bukan sakit ati.. hahaha..

lelaki atau ppn, aku tetap bersyukur dengan ANUGERAH YANG TIDAK TERNILAI ini..


11/1/2011 - tarikh sepatutnya deliver!!

tapi anak dah tak sabar nak tengok Malaysia menang Piala Suzuki kan.. hehe..

aku deliver petang--malam tu Malaysia menang Piala Suzuki, paknjang aku siap suruh taruk nama goal keeper! tapi aku takmo.. hahaha.. padahal nama tak cari lai.. dok 9 bulan buat apa nak hai!! tiba anak dah keluor.. ha nama pa nak bagi??





****




****




****




gambar kat atas ni masa hari kedua (kalo tak silap).. hari kedua aku dah boleh balik rumah.. tapi nama still tak dapat lagi..




**** to be continue.....



7 komen:

  1. sib baik tringat nk update...hihihi
    congrat! dpt baby boy

    ReplyDelete
  2. comelnyeeeee!!!! tembam huhu...

    btw, yg sal segmen tu talde hadiah pn haha.. just kalau nak up traffic skit2 tu bleh la.. skit je la huhu

    ReplyDelete
  3. ...Minah BluR... o,takde hadiah rupenye.. takpe,kalo pasal up trafik,bila2 nanti tgok ada mood seram jer nanti saya update citer seram kat sini.. hahaha..

    syariza09,
    aduhh..pedih tu ayat 'nasib baik ingat nak update'!! wakakaka..

    ReplyDelete
  4. smalm nak komen entry ni la, tapi entry tak kua.. camno? huhuhu...

    baby pon dah besaq!

    ReplyDelete
  5. hahaha... tu la,,mana nak jumpa blogger macam kami yang update blog lambat sampai anak pun dah besaqq!! hehe.. banyak sangat komitmen tahun ni..

    ReplyDelete
  6. puan unai, uuuuuisshhh.....ada yg lagi hebat. 2009 create, smpi la ni tak update2. terra2.... sapa pnya blog la tu. nway, congrats......

    ReplyDelete
  7. tengkiu farah.. ni dah brapa kali farah congrat kami.. hahaha..

    tu la,,sepupu sapa la tue..

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry