2012-10-15

Sedih hati melepaskanmu...

 
 sobbsss....huhuhu.......
 
HP Deskjet F2480
 
kira - kira sebulan yang lepas aku dah jual printer yang kat atas nii...
sebab aku jual adalah kerana aku ada 2 printer... :p
 
printer yang satu lagi adalah printer yang dibeli daripada bos aku yang nak posting balik Sabah..
beli awal tahun 2012 ni,,dalam bulan 1-2 gitulah...
sebab beli adalah kerana printer tu adalah printer baru...
mana tak, baru jer beli tetiba dapat surat posting...
bos aku baru print sekali dua jeee... prffff
 
 
eceli banyak jugak barang yang dia lelong time tu...
motor honda EX5 dia baru beli RM1500 dia jual RM600 jerr!!!
tapi orang lain la yang beli.... adoooiiii!!! meroyan aku sebab melepasss!
kalo tak, dah ada motor sejibik..boleh buat ulang alik umah ke tempat keja time rehat tu! huhh!!
seronok lah aku modal tak sampai seribu tapi dapat dua benda baru...
apa nak buat,,takda rejekiii le tuu... ;(
 
 
 
printer ni aku beli daripada adik kak Sumanti aka kak ipar aku...
aku beli pun baru, owner dia belum guna lagi...
beli bulan Februari 2011.. harga RM140 kutt...
 

\
meja yang berselerak...
this is me and my hubby work station... ngeee...
*sempoii
 

 
 
gambar-gambar ni aku tempek sekadar kenangan.... sobbsss
mana taknya... banyak jasa dia kat aku...
selama hampir 2 tahun dok tolong aku buat keja print2 ni...
memang lerr itu keje dia prffttt
tapi dia telah membuat keje dengan sangat baik..
oh! i lap u darling....
 
 
tapi apa nak buat,, printer ada dua pun nak buat apa kan? satu jer nak guna...
jadi, daripada jual printer baru,lebih baik jual printer lama... kan?
so, printer baru yang lebih 'powerful' biar akulah yang guna! ehhehe... 
 

printer lama dah siap masuk kotak dan plastik beg...
aku jual dengan harga RM100...
kira dah balik modal sangat2 dah tu... :-)
masih bagus lagi condition printer ni,,nak jual ni pun jenuh pikir samada nak jual yang lama atau yang baru... rasa sayang sangat2!
 
 
aku jual dekat member opis... fatimah...
aku panggil dia ustazah... hehe
kami la yang beli henpon sama jenis haitu... hehe
mujur dia ada tanya pasal printer, so apa lagi, terus lah aku gitau aku ada satu nak jual...
dia lak tak kisah samada aku nak jual yang baru atau lama, dia amik ajerr.. huhu...
 

amboi... senyum... aku pulak yang rasa sedih...
 

sudah dibawa pergi...
overrr pulak ang ustazah no... tau aku tengah sedeh kennn!!
 

 
untung ustazah dapat beli printer daripada bekas owner yang cermat... heheh..
moga-moga prnter ni tak menyusahkan hang dan berjasa sepertimana time dia dudok dengan aku...
printer... jangan sedeh na... aku tetap sayangkan hang...
 
 
HP Deskjet F2480 printer ....
 
i lap you my fren...
i will alwiz love you .... and will alwiz remember you...
be good whereever you are...
 
bye-bye my friend...
thank you for everythings....
 
 
 

10 komen:

  1. Jgn sedih2 kak, dah ada pengganti kan ☺☺

    ReplyDelete
  2. Hehe..tima ksh kak unai sbb jual printer tu utk sy..printer mmg byak bjasa n x wat hal pn..tp ink dia dah hbis x p cr lg pn.huhu.

    ReplyDelete
  3. Great post in Awesome Blog!
    This is a really nice blog post and the post is inspired me to start Blogging like you after visiting and reading you post.
    Wholesale gold chains

    ReplyDelete
  4. Awesome, this was a absolutely superior post. In approach I'd like to address like this too - demography time and absolute accomplishment to accomplish a acceptable article... but what can I say... I adjourn alot and never assume to get something done.
    Website development company in uk

    ReplyDelete
  5. Hi, nice site you have here! Keep up the excellent work!
    Website development company in uk

    ReplyDelete
  6. to one who is just finding the resouces about this part. It will certainly help educate me.
    Website development company in uk

    ReplyDelete
  7. It is this type of interesting thing with this post of yours. I had been interested with all the topic along with the flow in the story. Keep up to date the truly amazing work.
    Website development company in uk

    ReplyDelete
  8. thanks for this post. This post makes a great point about focusing your efforts.
    Website development company in uk

    ReplyDelete
  9. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  10. amboi... senyum... aku pulak yang rasa sedih... В разделе, который вы сейчас просматриваете, собраны самые лучшие Девушки по вызову sex-ra.com Мы не получаем жизнь короткой, но делаем ее таковой. Роскошная, нежная, ласковая, милая и доступная леди, доставляю невероятное сексуальное удовольствие...

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry