2012-09-14

Hadiah...


rezeki! ;-)


besar tak hadiah ni? hihi...


sebenarnya hadiah ni aku dapat 2 minggu lepas...

aku memang sangat2 lerr terkejut sebab tak sangka pulak dengan pertolongan yang kecik pun ada orang sanggup membalas dengan hadiah besar cenggini! eceli, aku tak mintak balasan mahu pon mengharapkan balasan sewaktu menolong orang tuee... tapi bila dapat hadiah tu rasa seronok la jugekk kenn!! hehe..

p/s : walaupon tak mengharap, tapi nak menolak pemberian orang tu jauh sekali lah kenn.. hahaha! aku sekadar mengikut pepatah orang tua "rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari" ;p


mesti korang dah dapat agak kan?
alhamdulillah... dapat coffea/tea set...


jom kita tengok sama2...




aku fail nak pasang mendalah ni haa...
tu aku pasang entah betul entah tidak... kuikui..



i really love it!!! 

 

bunga-bunga dekat tea set ni sangat cantik!
rasa tak sabar nak guna... sayang nak guna pun ada... ;p


hadiah ni aku dah simpan kat bilik... 
nanti-nanti boleh guna! 


kepada si pemberi hadiah... terima kasih daun keladi! :-)



8 komen:

  1. Cantiknya....klau zai msti syg nk guna...hik3

    ReplyDelete
  2. As Salam...
    Mesti seronok dapat hadiah... kalau lah dapat hadiah hari-hari hehehe..
    oppsss.. hampir lupa pula saya.. kalau senang-senang tu, jemputlah melawat ke blog saya jugak.. :)

    http://nurulaisyah81.blogspot.com/

    komen ler apa yang patut..

    ReplyDelete
  3. As salam... Unai nk no phone... Lela la... Ko ada no aku?? Send situ ekkk...

    ReplyDelete
  4. I am not much into reading, but somehow I got to read lots of articles on your blog. Its amazing how interesting it is for me to visit you very often...
    Sarajevo apartment

    ReplyDelete
  5. Amazing Article, Incredible writing style. i really liked the way you represent the content.

    Sarajevo apartment

    ReplyDelete
  6. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  7. Your posting is very great.
    Directory listing online had been a very popular search tool.
    Website development company in uk

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry