2011-04-07

sKoDEng BLoG sePUPu, diA dAPAt RM400, camna nuFF aku wehh!!

semalam.. skodeng blog sepupu, almaklum, tenet pun baru bayar je kan.. (hehehe..gelak dalam kurungan..).. TAHNIAH weii.. dapat 4 ratss hanya dalam masa 2 bln! jadi.. teringin lah jgk nak chek brapa pulak duit nuff aku..


sekali, lupa pasword dgn alamat emel blog... pewwww... kaget? kaget jugak walaupun duit nuff kali terakhir sebelum cuti blogging cuma rm60 lebih jerr.. heh heh.. tapi duit kan? rugi jugak kalo terlupa terus password tu..


nasib baik lepas try sekali, terus dia redirecting.. debarrrr jgk nak tggu brapa duit nuff ni.. cisss.. nak update blog malaas,tetiba nak harap duit nuff banyak... ala.. biarlahhh... ADHA AKHOO KAY SHAH??


hasil lepas 4bulan adalah amat ......??? hehehe.. (see below)


hahahahahha...


apa nak tunggu lagi, terus tebus laa sebelum aku terlupa terus pasword blog!!!


berapa rm?? tunggu chek sampai nanti aku kabarkan kat sini yeeepp!!


adiosssss! salam!!



1 komen:

  1. entry ni jugak khas untuk sepupu, Farah yang dah komplen CS lama tak update blog.. so now, dah takda call yang ditunggu2 lagi key! Farah pun takyah tunggu2 dah!!! slmt membaca! renung-renungkan dan selamat beramal...errrkkk!!

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry