2011-07-13

TAHNIAH!! kerana anda BERHATI MULIA!!

Amboi!amboi!!amboi!!

dah lama tak update blog-kira2 dekat setahun jugak (gila kau!!),

nak update entri kedua pun gigil lagi!! ntah hape-hape...
nak tekan tab POST pi tekan edit HTML!, Dah buka POST pi tekan DRAF pulak!! dah tekan DRAF, pastu lost!! eh,ape aku nak buat ni? oh,tekan post!! huisssyy!!! libang sungguh!!
tu anak baru dua!! ceh! salahkan anak pulak,,aku yang tak istiqamah update blog!!
eh,tapi bab nak touch-up blog kat coding2 tu mmg aku tak penah lupa! hebat..hebat.. ;p



TAHNIAH!! kerana anda BERHATI MULIA!!!


salah satu sebab terkena penyakit gigil ni bukan sebab aku dah tua dan dapat penyakit si Haziq tu,,tapi yelah.. takut jugak takde kawan-kawan maya karin selama ini yang sudi mai bertandang lagi!!

tapi, tahniah!! terima kasih!! buka blog pagi ni ada juga komen.. 2 komen sajork tapi amat berharga dan bermakna buat comeback people like me!! two thumbs up!!

2 sahabat baik berkata-kata.. tengkiu!!

****

intan ni orang pertama yang nak komen,,
tapi blog takleh komen lak time tu..
so, aku dah gi pomen (repair) dah..
kalo tak caye, cer komen.. hihi!!

****

total kat widget ni tunjuk yang datang ada 11 orang..
walaupun tak komen, kehadiran anda sangat bermakna juga! tolong up traffic tue!!
.
.

terima kasih semua!!

TERIMA KASIH!!

Align Centre

2 komen:

  1. hohooo..ok dah boleh komeng dah..wah glemer disituuu..gambaq besaq tu buat extra large ja..setel! =)

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry