2010-03-24

Tolonglah Aku Yang Merayu Ini!!!


aku tak kira!! aku nak jugakkkkk!!! aku nak jugakkkkkk!!!!!!!!!!

masih ingatkah lai korang2 sumer yang berumur 28 tahun ke atas maybe.. tentang satu iklan kartun malaysia masa zaman kita kanak2 dulu? about the yerr 1985 abv?? kan dedulu rtm suke letak cerita2 kartun malaysia dengan tag ''Cerita dan Tauladan''?? ingat lai ker?? huhu baru 28 takkan dah lupe kan?? kalo dah lupa, cepat2 gi makan isi ikan, kepala ikan, jangan!!! hahaha!!!

ala... citer pasal sang monyet yang tamak haloba tue.......
.
.
.
.

sang kancil2 (kalo tak silap aku,ehh,,,aku pun lupe gak ker? uuupppssss!! :-p ) puas menasihat sang monyet supaya ''jangan makan buah tu!!'' buah ape? cili!!!! tapi sang monyet yang tamak dan haloba nie tak peduli... dia cakap cam aku cakap kat atas!! last sekali, sebab tak nak dengar nasihat, berasap la telinga beliau kiri dan kanan!!! hahaha... kelakar bila ingat kartun tue.... :-p

so... aku nak merayu...


plsssss..... klik2 iklan nuff saya kalo dia dah bangun tido... huih,muka tak malu bebenorrr!! ala....aci la... aci la.....


aku nak jugakkkkk!!! aku nak jugakkkkkk!!!!!!!!!!



psssttt: entry nie bertujuan untuk melegakan gusi yang kering.. kalo kering jugak, gi beli air sirap!! walau bagaimanapun, permintaan blogger terbabit haruslah dilayan.. errkkk!!!


Love: Unai :-)

11 komen:

  1. nuff tu jaga 2-3 minit jek, baru nak lobi kakak2 suruh tlg click dia dah ilang hahahah ..suka tau mainkan perasaan orang hahah

    ReplyDelete
  2. adoii...rugi2...ni rasa cam nak ganyang advertiser nie!! dalam mimpi pun kira jadi lah!! huhuhu.... tolonglah daku.. ceh!ntah hape2... :-p

    ReplyDelete
  3. yg wat suara monyet tu kwn satu opis sy dulu. betulll..x tipu punyer...kalo tgk dia secara live pn rasa nk tergelak. kalo tgk monyet tu, lg la rsa nk guling2

    ReplyDelete
  4. hehe..ingat sangt ngn dialog tu..^_^

    orait nnti kita clik2x..^_^

    ReplyDelete
  5. eh,betul ker member satu opiss?? waaahhhh!! kiranya ada kawan artis lah nie,kan?? uishh!! tak sangka, suka2 je buat citer psl monyet tue, tak sgka, ada org kenai!! hehe.. alangkah kecik dunia ini... huhu :-)

    psssttt: nak mintak otograp!! ;-p

    ReplyDelete
  6. ye! aku ingat!

    telinga dia kuar asap!

    ekekekeke

    ReplyDelete
  7. hi unai..thanks sudi singgah blog ieza..tapi ieza sebenarnya nk stop menulis kt situ..sbb ipar2 ieza dh naik angin weh..
    ieza fikir nk buat blog baru jer..nk jauh2 kn diri dari diorg..he3
    nnti ieza add k..kalu dh ada blog baru..
    dn ieza akan klik nuff unai..moga unai lebih sukses dan maju lagi..

    ReplyDelete
  8. amin.. kalo ieza dah ada blog baru gtau arrr.. hmmm.. macam2 adaaaa...

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry