2010-03-23

Ingat nak tukar template! boleh??

ehh!! nape aku tanya korang lak kan??

ini mungkin sebab terlalu teruja cozz followers dah cecah 100 lebih, so.. dok rasa lerr bahawa apa saja yang kita buat tue diperhatikan!! konon!! perasan!! sebelum2 nie, kalo nak tukar template, tak pulak sibuk2 tanya kat sape2.. tanya kat diri sendiri jerrr!! tapi, korang jangan risaulah, aku akan tetap tukar jugak walaupun korang tak izinkan!! eh?ade ker orang herankan blog aku nie?? "ehh unai!! ko nak tukar ker, tak nak ker.. pastu nak balik kerr.. then tak jadi balik kerr... apa kami pedulik??'' huhu...

aku sendiri pun tak paham napa dengan aku niee..

masuk nie kalo jadik aku tukar template, maknanya dah 3 kali aku tukar template!!
BOHONG2x!! bukan 3 kali, tapi entah berapa kali dah aku tukar template!! sindrom tukar template nie memang menjadi2 dalam kepala aku!! mungkin sebab new-comers kot... so.. jadik cewi dan jakun++ ckit!! errr... aku sorang jer ker yang ada masalah cenggini, hukhuk??

Love: Unai :-)

7 komen:

  1. apa salahnya kalau nak make over 'rumah' bagi ceria selalu =D

    ReplyDelete
  2. suka hati.. i tak kisah! asal u bahagian! hhuhuhuh

    ReplyDelete
  3. pilihlah templete yg betul2 menyenangkan hati!

    ReplyDelete
  4. hehehe.. ade orang sokong nie yang lai gatai nak cari template baru nie.. muahahaha

    ReplyDelete
  5. boleh jekkk..asalkan template bukan yang sakit mata memandang !!

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry