2010-03-29

Test Berat Aku..

Hehehe...

syioknyer pekena korang2 sumer... walaupun april fool lambat lai...
tapi, nie kira macam aku bagi advance lah!! hehe..

sebenarnyer, bukan berat aku yang aku nak test dan gitau korang sumer!! ya ampun dong!! mana nak dapek orang baik2 camni?! huh.. takkan aku gtau brapa berat aku k!! dah kurus nanti-nanti.. okey arrr... haha.. tapi aku nasihatkan, takpayah lah tunggu.. :-p

sebenarnyer.. aku ada terbaca kat blog cousin aku ni, KJ nie gitau ada cara nak test berat blog kita, so boleh tau samada blog kita cepat ker lambat loading.. so.. aku pun teringin jugaklah nak menerai sama... hehe.. tengkiu KJ coz sudi share info.. dah lama dah sebenarnya aku nak try test berat blog CS aku nie.. :-p

taraaaa!!


hmm...taklah berat sangat macam tuannye... ringan jerr!! ala..jgn marah.. kasi can arrr... hummm.... setakat nie, kalo korang masuk blog CS nie then u áll findout that loading dia lambat, bukan salah template!! salahkan bband!! hehe..

jadi.. berapa pulak berat anda??

eh, tak abih lai..
pesanan dari aku: jangan sambut april fool..
kalo advance cam aku buat nie takpa, bukan April fool namanyer!!

nak chek berat anda?? silalah klik kat website nie!!
korang klik kat ''website speed test" yang ada gambar keta cinonet tue.. hehe..

kay... adios...



Love: Unai :-)

4 komen:

  1. semalam test kat rumah 80kb something something :P

    ReplyDelete
  2. wakakaka...ckitnyer... blog nie unai rasa sbb byk taruk gmbr2 dgn lilipie2 tu kot.. hehe.. tapi xlah byk sgt.. huhu

    ReplyDelete
  3. nak check berat blog saya juga lepas ni.:)

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry