2010-03-30

CS kene tagged daa........ huhu

Hahaha...
ni kali pertama ada orang tag aku... kira aku dah ter'tagged' arrr...
bukan tagged2 yang lai satu tue yek!!

tag nie aku dapat dari budak HAZWAN WHERE? yang telah mentag aku sejak dari malam semalam! sori lah Where sebab akak tak menyempat nak jawab balik.. laipun, akak tak perasan mesej Where gitau yang akak dah ter'tagged!' hehe... biziER lah katakan... huhu.. ni baru akak perasan.. so... apa lai... kena jawablah!!


soklan 1:
Siapakah diri anda di rumah??
surirumahlah!!
ibu kepada Muhammad Zafri bin Asfizan...


soklan 2:
Siapakah diri anda di samping rakan2??
seorang member yang suka buat lawak...
lawak bodo kadang2.. tapi member pulun dok gelak jugak!!
kadang-kadang tak buat lawak pun, tapi member tengok kelibat jer pun dah gelak..
sebab dia kata muka lawak.. ceh!! apasal lah muka aku tak macam kajol?


soklan 3:
5 benda yang diidamkan...
banyak sangat sebenarnyerr...
nasib baik mintak 5 jer.. kalo tak, penat jugak nak naip!! hihi!!

1. SUV jenama Mercedes... tak kisah apa model... nak kaler silver...
nak tambah aci tak? errmmm.... nak kamera SLR yang mahal tue,tak tahu ape model,
dan nak rantai emas rm7ribu jadik laa...

2. Rumah yang ada halaman berumput dan berpagar...
baru ijau mata hitamku.. hoh hoh!!

3. Broadband yang laju 6G tapi bayar RM98 jer macam maxis tengah offer skrg nie.. tapi apakan daya, pakai yang 1G jer lah... inipun dah laju.. celcom dah tak pakai daa.. paw bband husben aku punyer... muahahaha!

4. Update buku bank, tertera sekurang2nya, RM200k !! baru boleh goyang kaki!! hmmm...syioknyer kalo jadik kenyataan!! start berangan dulu takpa kot??
hihi.. jangan mare...

5. Busana2 yang indah2 dan mahal2... kalo jadik artis, mungkin ada can arr!! takpelah.. ada duit nuffnang besok2 boleh lah beli kat C-Mart Changlon kot!!


soklan 4:
pasangan anda?
husben aku lah!! kalo ada lain pun takkan nak gitau idak?? kuang3x.....


soklan 5:
perkara paling suka tentang pasangan..
cepat berfikir dan bertindak terlebih dulu dari aku.. camna nak explain yerr?
kira pukal2.. kira matang arrr husben aku nie!!.
dia jugak bijak... sangat manis... baik hati... tak kedekut... emmm..bestnyer!!


soklan 6:
tarikh coulpe??
entah lerr... masa bercinta sebelum kawen dulu memang takder declare2...
paham2 sendiri ajer...
so.. tak tau arrr bila tarikh start couple2!!


soklan 7:
kenangan pahit bersama pasangan?
sudah kutelan ia menjadi baja yang subur mewangi mengharumkan ikatan ini..
kihkihkih!!


soklan 8:
lagu tema cinta?
Hanya Padamu... Qiara


soklan 9:
perubahan yang anda nak pada pasangan??
naik pangkat! naik pangkat!! naik pangkat!!!


soklan 10:
tag orang lain???
intan..
farah..
zeri..
penyubiru@wan shades..
khai..



fuhh!!! lega dah jawab tag!!
seronok jugak jawab2 tag nie kan?.. hilang rasa tekanan memendam impian...
ehh!!! tekanan ker???

ada lai 1 tag yang tak dijawab... mungkin besok boleh dilunaskan permintaan...
hah!! award 'Beautiful Blogger'' pun tak amik lai..
segan nak gi amik, sebab takder lah lawa pun...
atoiii!!! macamlah kena jalan atas kapet merah...
hahaha!!


Love: Unai :-)

4 komen:

  1. ada! loh! lupe nak buat link blog!! nie blog dia farah-siza.blogspot.

    ReplyDelete
  2. rajin sungguh la wat keja sekolah ek..ina ada 1 hutang neh..tak buat lagi adeh laaa

    ReplyDelete
  3. hahaha..bagus jugak bila ada org tag kita..kan? time malas2 nak buat entry, sibuk2 ker sampai takde idea nak cerita, tetiba dpt job!! hahaha..

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry