2010-03-16

Sori! Sori! Aku Lupa Nak Wish Awal2!!



Aduss!! Terlupa nak ucap Hepi Besday kat member baik aku, Yanti..
maaflah weh terlupa nak wish awal2!

Aku harap semoga hang berbahagia membina keluarga bersama Zaiful dan dimurahkan rezeki senantiasa..

Tahun nie, ang dah dapat baby baru lai! Tahniah untuk anak kedua ; Zarin Adelia Zaiful.. anak ang kalo pompuan, mesti muka sebijik macam hang jugak!! hehe..


yanti dah ada 2 orang anak dara..
hmmm.. aku gi makan kenduri hang dulu lah nanti...hehe..



psstttt!! tahun nie umur kita dah 29 wooo!!



Love: Unai :-)

5 komen:

  1. tahniah buat mmber! n hepi besday gk tuk dia! baru 29..kita dh 30..hoho! mcm tak percaya!

    ReplyDelete
  2. tu lah pasal! banyak2 new year, new year tahun 2011 lerr yang unai paling takut nak sambut.. uhuk!

    ReplyDelete
  3. Terima kasih coz wish ramai2 besday kat yanti.. semoga kawan aku nie sentiasa panjang umur.. amin..

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry