2010-03-05

Geram jerr aku tengok si Martha nih!!

Kalo baca tajuk tue rasa risau lak!! Ish! nanti kene saman pulak tak ke naya?

Selasa malam 3 hari lepas kul9 macam biasa aku nonton rancangan The Biggest Loser Asia. Mesti kena tengok jugak walaupun aku dah hampir terlupa nak tukar ke Channel Hallmark tepat kul9! nasib baik terlewat 5 minit jerr! sebab apa mesti tengok? sebab nak tahu siapa top 4 finalist! siapa tersingkir!

Sejak 4..5.. minggu kebelakang nie, kalo tengok TBLA jer musti jantung ada itu berdebar2.. tak sikit, banyak juga.. terutama bila kumpulan Merah tinggal Carlo tue sorang je mewakili team tue! tapi, bila nonton episod last sebelum finale lai berdebar2 siot!! nasib baik, harapan aku nak tengok Carlo jadik top4 kat finale tercapai! Entah nape tetiba aku rasa cam tak nak sokong dia, aku nak sokong Aaron sebab Aaron tue Muslim.. tapi bila pikir2 balik, arrhhh.. nak sokong Carlo jugak lah!! hehe.. sebab Carlo nie selain hensem, cukup positif orangnya, penyabar.. dan bijak! hmmm...

Tapi yang buat aku geram, bila si Martha tue menang imunity ke Final! aku tak kisah kalo dia jadik top4, kalo Carlo tersingkir sebab semangat "Blue All The Way" ker hape kerr, tak kisah sangat.. sebab aku boleh pikir positif yang itu dah rezeki si Martha tue.. tapi yang buat aku geram tue adalah sebab sikapnya yang 'ägak' kurang hajorr.. ade ker patut, dia kurang buat training.. pastu siap makan2 tak kira langsung perasaan member sepertandingan.. orang lain makan kira kalori, ngko main hantam keromo ajer! siap tido kekenyangan lai! cett!!

Tapi, takpa lah Martha.. dah rezeki ngko! aku kesian jugak kat kakak ngko si Marilyn tue.. hmmm, aku harap, finale nanti ngko dapat lah jadik 'the sexiest girl' on the field!!

psstt: tak sabar nak tengok Finale Raja Lawak dan TBLA.. :-)





Love: Unai :-)

2 komen:

  1. fanatik tul ni..mesti selalu tgk..kita tgk gitu2 jer..lgsg tak hafal nama2 tu..huhu..

    mlm ni raja lawak, tp cam tak best je mamu dh takde..wuwuwu..

    ReplyDelete
  2. memang fanatik jugak tengok TBLA.. seronok tgok orang gemuk jadi kurus ++hensem++comel lai.. hehe.. haáh,mamu pun best jugak..

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry