2010-03-04

2/2010 Closing Account

CLOSING ACCOUNT FOR 2/2010

Entry kali nie bukan nak menunjuk. Yelah.. buat ape nak menunjuk, sebab earning pun tak seberapa.. tapi alhamdulillah, ade jugak walaupun tak banyak.. kenalah ingat untuk bersyukur.. Kalo orang lain letak penyata Nuffnang berapa banyak yang diorang nak 'cash-out'kan dan cheque2 yang beratus2 dan beribu2.., tapi aku letak penyata berapa amaun aku bulan lepas.. dan macam nie jugak yang aku akan buat setiap awal bulan berikutnyerr.. untuk rujukan.. Yelah.. kalo nak tunggu boleh letak penyata nak cash-out tu, entah bila lah boleh aku berbuat demikian..


Current Earnings : 12/2009 - 2/2010 RM9.70


aku start blogging mulai bulan 9/2009.. tapi aku start masuk iklan Nuffnang mulai 9.12.2009.. tapi bukan Glitterati Member lai.. aku start jadik Glitterati member pun kalo tak silap, mulai awal bulan 2/2010.. tu pun sebab aku ade terbaca pasal Glitterati member kat blog Ceeramoon.. start masuk iklan kat header dan between entry tue pun kira baru je lai.. kalo dari dulu lai dah masuk 3iklan, jadik glitterati, masuk nuffnang sejak bulan9, mungkin amaun dia lebih ckit dari sekarang.. inilah pelajaran yang aku dapat dari minat aku berblog.. macam buat bisnes.. strategi dan ilmu kena ada.. bukan main tubuh kedai jerr..


Joined Nuffnang mulai 9/12/2009



tak pernah lai cash-out earning..



Blog analytics



Visitor2 yang mengunjungi blog aku..
kalo nak dari seluruh dunia, aku kena tulis B.I lak lah lepas nie..



Keyword.. tak sangka, dalam banyak2 tajuk, mangkuk tandas yang tersenarai!!



Referrals... aku pun tak tahu apa maknanya..


Diharap untuk closing account bulan depan, keuntungan dapat ditingkatkan..
cewah! macam ucapan penutup Pengarah Urusan pulak!!
okeylah, c u next month!!


Love: Unai :-)

4 komen:

  1. berblog nie ibarat menyelam sambil minum air kan?

    ReplyDelete
  2. bestnyer da dpt penyata camni. I da lama blogging tapi baru tahun ni start nuffnang. kerja military ke?

    ReplyDelete
  3. kerje dgn group air-force, tp bukan dkt unit..

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry