2010-02-02

tak sempat nak berblogging


aku tak sempat nak berblogging petang nie.. banyak kerje sangat2.. nak check itu ini.. nak deal dengan orang itu, orang ini... nak jawab tepon lai..


AWAS !! bukan gambar aku yang sebenar!!


disebabkan banyak sangat gangguan aku prefer stay back waktu rehat dalam 20minit gitu.. tapi time waktu rehat dok kat pejabat time tu lah tepon pon nak berdering2.. kadang2 aku angkat, kadang2 tepon bunyi tapi aku tak perasan pun! fuh!! sibuk punye pasal!! eleh.. nak menunjuk konon!! eh, sungguh apa!! aahhhh!! persetankan orang yang mengutuk aku!! tapi siapa yang mengutuk aku? aku ajer yang perasan!! orang lain baca menten aje... COOL... siap senyum2 lai... takder pun rasa nak ngutuk.. aku yang terlebih2!! positif lain kali!! POSITIF! POSITIF!!


kalo dulu dalam diari idup aku kalo sehari tak tengok Buletin Utama macam tak best! sekarang nie kalo sehari tak tengok blog rasa macam ketinggalan ajer.. kena update serba sikit... kena tukar material creta apa nak update.. kalo asik story pasal anak sendiri pun tak bagus jugak.. nanti minda tak berkembang.. lai bagus kalo pelbagaikan stori2 lain sekerap yang boleh!! ha!! besok2 aku nak update pasal masalah cacing yang melanda kawasan tempat kerje kami..


eh!! apa da cacing yang engko nak hapdet??!!! benda lain, benda lain arrrr!!! apadaa.. tu minda dah tak kreatif punyer pasal lah tue, tetiba cacing yang tak bersalah apatah lai berdosa yang dipersalahkan.. apalah dosa cacing itu... KREATIFF!! KREATIFF!!


hihihi...





Love: Unai :-)

5 komen:

  1. huhuhu..kak unai pun bz yer..rosma pun same ru tadi dpt tepek n3 baru..huhuhu..lau bz mmg xterlayan blog ni kan..sian kat blogku..

    ReplyDelete
  2. betul3x.. kalo tengah bulan dengan ujung bulan memang sebuk.. (eja sibuk sbnrnye tp saja je nak eja salah,muahahaha)tak dan langsung nak jenjalan tinggalkan tapak seleman.. :-p

    ReplyDelete
  3. oklah tu, still boleh curik masa update kan..! mmg skrg ni, kalo sehari tak jengok blog, rasa tak tenteram je hidup! ekeke,,,terlebih sudaa,,^_^

    ReplyDelete
  4. tu ler pasal... tak tenteram dibuatnyer roh kita.. wuishhh!! ganas benor.. apa main roh2 nie...

    ReplyDelete
  5. apa-apa la unai...asal bahgia..kekekeke...

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry