2010-02-01

dapat PIANO..

ni anak aku... my son.. zafri ar saper lai.. tengok tu, dapat piano sebijik!! boleh tak tafsirkan berapa persen seronoknye dia??


ibu pun rasa nak senyum tengok zafri senyum... ish!ish!! ibu peluk nanti kang!!


ermmm..... hihihi...

rasa cam best kan kalo dapat piano sebijik kan? cam orang kaye2 selalunyer kat umah mesti ada piano kan? kira piano ni alat mainan orang kaya2 tak gitu? sebab tu orang kaya selalu dapat penyakit yang kronik2, sebab peluh tak kuar2.. otot takder.. macam ayam daging.. cuba tengok ayam kampung, liat dagingnyer sebab dagingnyer ber'muscle' gitu.. hihi..


tapi, macam aku, tak payah tunggu nak jadik kaye baru bley beli piano. kalo rase nak ajer, trus g beli.. hihi... sebenarnye, aku beli piano kat anak aku.. entahla.. macam best ajer tengok piano tu, trus aku beli masa bawak zafri g jenjalan kat pasar tani ari tu.. laipun, nak beli menda lain macam dah ader jerr.. so, aku pun beli piano lah! abis crita!



bukan main seronok zafri dapat piano..


so, kat bawah ni, aku selit2kan jugak gamboyang takder kene mengene dengan tajuk entry...
biarlah... janji aku tak letak gambar aku tengah tido.. kang langsung takder kene mengene! ni, aku sajer jer nak bagi meriah ckit entry kali nie...kalo rajin, layan!! zasss!!!



zafri panggil bear tu baby..baby... erkk! bear ker garfield aku pun tak pasti.. bear kot!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ops!! dah takder gambar dah la wei!! aku bubuh satu jerk gambo sesat!! kuikui!

ceh! bunyinyer macam banyak! siap ada zassss lai!

lain kali jangan tulis zass tu okey???

takpa, sebelum korang marah, biar aku yang marah dulu.... jom balik!!

zasssss!!!!! (jgn marah!)

Love: Unai :-)

2 komen:

  1. hehe...saya dl pun pernah berangan nak ada piano..suka sgt muzik gituw..huhu...tak tercapai hasrat mybe sbb tu la, piano khas tuk org kaya2..hukhuk..pepun puas hati eh dpt belikan tuk anak, colourful lagi..anak pun riang gumbira..hikhik..!

    ReplyDelete
  2. dlu kecik2 pun ada jgk piano, warna biru muda yang ada kaki 3 tue.. hihi, msa beli teringat memori lama.. ceh! syahdu la pulak!!

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry