2010-02-14

Kenanganku dengan BSN (part2)

BSN datang lai!!!



hubungan baik yang terjalin antara pihak bank dan pelatih..
budak2 nie bertuah sebab dapat pengalaman macam nie..
aku dulu penah rasa time sekolah rendah jer... buat buku BSN.. masuk RM10 jekk..hehe..



11 Feb '10 (Khamis) BSN datang lai ke kem tepat kul 3:30 petang untuk serahan Buku Akaun, Kad ATM, no pin
dan segala urusan dokumentasi yang lain..

kedatangan mereka sebenarnya dinanti-nantikan oleh segenap isi alam yang berada di kem ni.. hahaha...
aku gurau jekk!! takderlah!! sebenarnye kedatangan mereka nie dinanti-nantikan oleh para pelatih yang tak amik buku pada sessi yang lepas (part1) disebabkan pelatih-pelatih tersebut tiada di dalam kem kerana MC.. cuti.. gi spital.. dan lain-lain..

tapi malangnye kehadiran BSN pada hari tersebut masih gagal menyerahkan kesemua buku-buku dan kad-kad atm kepada pelatih yang terlibat.. bukan salah diorang atau sesiapa.. sumer kerana pelatih yang terbabit telah pulang bercuti lebih awal.. nak ikut mak g raya kat China, g Australia, g Kanada.. macam-macam... ada jugak pelatih yang tak amik sebab diorang nak selesaikan latihan Fizikal tue dulu.. takperlah.. walau macammana pun, bank tetap kena datang lai untuk kali ke-3.. sebab masih ramai yang tak amik,selepas aku chek dengan bank, ada dalam 23 orang tak settle lai... harap2, kali ketiga nanti, settlelah sumer bende2 nie..



wakil Prudential BSN... wakil kad kredit jugak..
aiseh! lupe nak snap diorang punye kad bisnes.. hehe...




bilangan pelatih yang dah tak ramai macam masa part1 ari tue..
.
.
.
.

kita jumpa lai lain kali...

sekian...



Love: Unai :-)

0 komen:

Post a Comment

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry