2010-01-25

My Best Friend...

Dalam minggu lepas aku asyik teringat ajerr kat besfren aku yang sorang nie! Yanti namanya.. nak reveal nama penuh, takut tuan punyer diri segan pulak! lai pun, aku tak tanya kebenaran dia lai pun.. nanti2 lah aku tanyakan..hihi..kalo Yanti ada baca n3 nie, tolong reply soklan aku eh..

Ni dia, rupa member baik aku..

u're my best fren in my diary of life....


Gambar nie, aku yang snap sendiri.. amacam?berbakat tak? Cantiklah picture nie sebab orang yang ditangkap tue pun cantik jugak..kan??orang yang menangkap tue, jangan cakaplah!! hihi

don't u know how much i miss u right now...


Kami kat Melaka waktu nie. Time ni kami jenjalan berdua ajer. Takder usung2 pakwe@ bf2 arr.. laipun, kami dua senasib.. bf memasing duduk jauh2.. kerja jauh2.. so, our frenship became much stronger than b4 arrr.. time cuti sabtu ahad, kami kuar dating sesamer.. hihi...

2 merpati sejoli...
terbang meninjau keindahan alam..
selagi alam tidak memisahkan kita..


Actually, time nie, aku dengan Yanti pun sebenarnye tak duduk atau tinggal sekali. Aku kerje kat Port Dickson, N9 when Yanti is in KL..

Selalunyer, Yantilah yang akan datang ke PD jumpa aku. dia memang suka datang PD sebab katanya, dia suka travelling.. actully, kami memang suka travelling.. even, g Melaka itself, kami travelled by motorcycle! aku lah yang jadi pemandunyerr.. nak suruh Yanti bawak, dia langsung tak reti..hehehe... jangan haraplah nak relek2 tengok2 pemandangan.. takperlah.. aku ok sebenarnyee..

Kat bawah nie gambar aku.. hihi..

insan ini amat bertuah kerana mengenalimu... yanti...


Kat bawah nie adalah gambar-gambar kami mase g Melaka dulu....

Sebenarnya, banyak lai tempat2 yang kami pergi bersama. Ada naik bas, ada yang naik motor.. tapi, takder picture nak tunjuk! so, yang ader ni aku manfaatkan sebaik mungkin..

Kepada kengkawan yang belum tengok tue, layan!!

sahabat sejati rela melakukan apa sahaja.. untukmu..


bergambar dengan sultan-sultan.. daulat tuanku.. patik amik berkat..


anggun gitu..


hepi go lucky!!








aku bertuah kerana kau menjadikan aku sahabatmu..
siapalah aku di sisimu..
detik bermula pertemuan tidak pernah kusangka akan menjadi seakrab ini..

yanti...
terima kasih kerana sudi menjadi sahabatku..

aku sayang kat hang!!


Love: Unai :-)

2 komen:

  1. pandai gak puan nezah ni posing ek.. hikhik...tapi apsal gambo blur tu?

    ReplyDelete
  2. haah, gambar tue memang blur dari dlu lai..

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry