2010-01-25

tolong aku!!!!!

Tolong!!!

Tolong aku!!

konfom takder orang yang tak baik hati nak masuk blog aku bila bace ajer tajuk n3 aku kali nie.. takut kena tolong..

sape2 yang baik hati tue, dia akan masuk jugak lah untuk find out apa masalah aku... hihi... thank you geng!!

masalah nyer cenggini...ada kwan aku dah sign in jd followers.. tapi dia ckp wajah encem dia tak kuar kat followers box tue...
aku pun pernah hadapi masaelah cenggini.. tapi skrg nie, wajah kiut aku dah ada kat followers box kawan aku tue..camna dia buat, aku dah tny, dan tgh tunggu dia reply soklan aku..

tapi aku nak tanyer jugak arr kat kengkawn blogger aku yang lain.. kalo2 tau camner nak solve this heavy question nie!!

TOLONG!!!!


Love: Unai :-)

1 komen:

  1. emmm die xboh pic die kot kak unai??huhuhu..rosma xpenah hadapi problem nih..cmne nk tolon ek..xpe rosma tlg kaji nanti..

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry