2010-01-02

2010 : Mereka yang berjaya

Salam.

KERJA

Kerja.. kerja... kerja...

aku kerja lai hari nie...

semalam aku kerja, hari nie pun aku kerja jugak.. ya!esok pun aku kerja!

maklumlah, dah kerje begini, terpaksalah korbankan cuti direct yang org lain semua dapat nikmati start jumaat,sabtu, ahad nie..

sebab apa? sebab kem PLKN white resort bakal menerima pelatih untuk Kumpulan 1 siri7/2010 nie! sebab tue lah aku bekerja. Bukan aku sorang saje, tapi kami seluruh warga kem terlibat sama.


KURSUS SPA

pertama sekali dalam entry kali nie aku nak ucapkan "TAHNIAH" kepada adik aku Norhafizah sebab berjaya dapat mengikuti kursus/program Pengajian Separa Perubatan bersama SPA dalam bidang Teknologi Makmal Perubatan. Dah lapor 1jan semalam. InsyaAllah, semoga lepas ni berjaya dapat diploma tu dan berjaya bergelar Juruteknologi Makmal Perubatan.

Aku mendoakan kejayaan adikku tu. bukan sedikit pengorbanan yang dilakukan. meninggalkan pengajian di Kolej Matrikulasi Kedah untuk program ini. semoga berjaya sis! Sekarang ni, adik aku dah jadi orang KL la.. akan dudok kat sana 3thn.. sebab training/study dia dekat Hospital Kuala Lumpur (HKL) nun. maka, sekarang ni, adik-beradik aku yang tinggal paling jauh pun, fizah la..

Semoga berjaya sis! Ingat masa depan. Belajar rajin-rajin. Jangan membazir duit, jangan silap pilih kawan. rajin-rajinkan diri jumpa pensyarah. Insyaallah. Berjaya!

AKU

untuk aku, semoga karier kali ni berjalan dengan lancar. dihindarkan daripada orang-orang yang nak menjatuhkan aku. semoga aku berbahagia tahun 2010 nie..

aku bercadang nak sambung study tahun nie.dah rindu sangat dah nak stay-up! wah! dah lama tak guna perkataan tue!semoga kejayaan mengiringi aku. Amin...

Wassalam.

3 komen:

  1. sebelum2 ni dh cuti masa bdk tak de,oklah tu...tu pn nk berkira keje time budak masuk ni...

    ReplyDelete
  2. mana hang tau aku berkira? encik silap intonasi masa baca post tue!! tak belajar kat sek kot.. eheh! jgn marah haa...

    ReplyDelete
  3. ops! apa-apa pun, terima kasih byk2 sebab sudi jgk bagi komen kat cni. saya accept ajer..

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry