2009-12-01

Kerja Balik Kampung Dah Start Dahhh....

Salam...

Dah lama tak update blog... hehehe....now i'm back!!! 27hb lepas, hari raya Qurban. Aku, husband aku, anak aku, kami sume simpan baju dalam beg, usung masuk dalam keta...apalagi...acara balik kampung ler... hah dah mula dah..

Sebab apa aku cakap camtu? sebabnye, lepas raya kat umah mak aku kat baling, kami bergerak pulak ke perlis..

Lepas ni, kerja balik kampung je la aku...

Sebabnya.. lepas ni, abg aku no3 nak kawen.. so,mungkin cuti panjang sbb nak buat hantaran n tolong2 mak aku kot2 nak g pekan cari barang2 ke... kalo rasa rajin nak ulang-alik umah, aku ingat nak cuti sekejap2...3hari kerja...2 hari cuti pulak....pastu kerja balik... pastu cuti lai.... tapi memandangkan duit pun makin berkurang ni, so cuti je la kot? boleh gitu? nasib baik abang aku kawen time takde program plkn kat kem skrg ni, kalo tak..tak tido lena aku walaupun tgh cuti..

Hmmmm..... husband aku pun, kalo bulan 12 tiap2 tahun mesti sibuk... tgokla, aku sorang kot yang balik dlu....susah jgk nak buat hntaran tu nanti.... sebab Muhammad Zafri mesti nak tolong buat sekali.... (hihihi)

So.... what to do? Itik makan suduuuu.....

Salam.

3 komen:

  1. THANK YOU to FARAH sebab follow blog nie.. ARIGATOGOZAIMASSSSSS!!!!

    ReplyDelete
  2. Tak per.. balik kg pun bulan ni tolak tak rebah.. kui..kui..kui..

    ReplyDelete
  3. Tak Per... Bulan ni tolak tak rebah.. hehehehe...

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry