2009-11-04

Rasa cam nak tukar nama blog arrr...

Salam.
Dah lama tak update cerite2 kat dalam blog ni. Malam tadi, tengah2 dok carik2 idea, tetiba terpikir nak tukar nama blog... hehehe...
Dalam dok pikir2 tu, terpop-up lah dalam mind aku nama2 yang entah apa2.... Tapi, aku ingat nak tukar nama blog aku agar lebih komersial sikit!! Kiranya bila dengar nama je terus terpaut hati nak nengok isi dalam.
So... dok lama dah ngelamun tu...dapatlah aku satu nama.. Dan nama tu pun dengan rasminya menggantikan unaizahhussein.blogspot.com ialah
amacam?

0 komen:

Post a Comment

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry