2009-10-23

suke tengok KLS - kimora


Sape tak kenal pompuan kat atas ni? Kalo sape ada channel 712 E! kat Astro, dah tentu biasa tgok muka dia. Dia Kimora Lee Simmons. Aku selalu tengok dia dalam rancangan terbaru dia "Kimora-life in the fab lane" yang dah start tayang bulan 9 lepas. Kira macam rancangan fav aku jugak la (jgn terkejut dah la..)

Kimora ni bekas model. Memang supermodel luarbiasa jugak la, dengan tinggi 6kaki lebih gitu. Gambar kat atas ni adalah gambar dia dgn anak-anak dia kat atas 'runway' after selesai model2 sume memperaga pakaian dari syarikat dia. Dia memang selalu bawak anak2 dia naik sekali.. eemmmm..... syok je tengok diorang..

lelaki kat atas ni bukan pakwe kimora kay! dia jugak bukan calang2 org.. Kalo duit takde 1bilion dalam akaun jgn hrp nak jadi hubby kimora. Oh! dia pun bukan suami kimora jugak, tapi bekas suami. Syarikat fesyen tu, diorang kongsi hasilnye sama2..memang PROFESIONAL! walaupun dah divorce, masih baik dan siap kaya sama-sama lai.. tapi tak pasti la gambar ni dirakam semasa diorang masih terikat ke tak.... biarlah!asal bahagia!!

hehehe....bahagia je aku tengok... ni Kimora dengan pakwe baru dia. Aku tak tau nama dia sebab malas nak cari aaarr...

Jom tengok ...

dah ngandung dgn pakwe baru...

Aoki dan Ming Lee

kimora lee simmons

itu je la kot?? bye2...n..

0 komen:

Post a Comment

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry