2011-10-05

Dah Lama Tunggu nak Redeem Scoop Susu ANMUM ESSENTIAL untuk dapat susu 500grams percuma!!!! Yess!! Dia suda mariiiiiiiii..........................



dia datang lagi membantu menyelamatkan wang saku ku!!!










hujung scoop sudu yang sudah selamat dikopek2..










25 pieces ~ jumlah maksimum yang boleh ditebus!!



sengaja susun begini untuk snap gambar supaya bila diorang call nanti aku tak lupa pulak..



jadi kes cam tahun lepas,diorang call time keje,, dan aku pulak ingat-ingat lupa berapa pieces aku submit..





mujur ada snap dan publish kat blog yang sangat kusayangi ini... berjasa betul blog ni..

kalo tak,,,dah kompom kumpul-kumpul sudu pastu pos.. pastu tak ingat dah... hehe..










oh ya!! scoop ni aku tebus untuk dapatkan susu Anmum Essentials untuk Zafri..








ANMUM ESSENTIALS

25 pieces = 5 kotak 500grams (Madu)



5 kotak = RM 125.00



SAVE!!!







p/s : tunggu call jer arr lepas ni! ('' ,)

0 komen:

Post a Comment

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry