2011-10-14

Baru 9 Bulan Lebih Ikram hoiii!!!


Sabtu lepas kami 4 beranak balik kampung abah budak2 ni kat perlis..

Abah budak-budak ni dah amik cuti ari Jumaat tu, tapi aku tak.. ingat nak buat half day ari tu, tp tak jadi.. sebab dah ada orang len booking dulu... cissss...

so, pagi Sabtu tu aku bangun kul 530 pagi berkemas2 baju2 yang nak dibawa balik,basuh kain2 serta pinggan2.. ingat leh kuar awal sebelum kul7, tapi kul 730 pagi baru leh gerak.. sempat la makan nasik lemak, kuih2 tak sempat..mkn dlm keta jerr..

anak-anak memang tak mandi la balik pagi tu.. hahaha.. si ikram, dari umah lagi dah jaga takmo tido2.. suke die tengok jalan, tengok keta.. tapi bila dah jemu agaknya, mulalah mengamuk takmo dipegang..

pujuk2 takmo jugak..

rupa2nya,,si ikram ni dah pandai nak duk kat lantai keta!!...

 



sampai muncung mulut... hehe..

dok terpisat-pisat lagi bila nampak kamera..




ikram amik tisu ni ha...

anak2...anak2...

macam2 gelagat.... tergelak2 aku masa susun2 gambar2 ni...

abang dia dulu; si zafri start main kat lantai keta lepas dah setahun...

hehe..

anak2...anak2...macam2 ada!!


5 komen:

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry