2011-10-13

ANTM 16 ~ Go Out, And Make Me Proud!!


Brittani is the Winner of America's Next Top Model 16


malam tadi, dapat tengok final ANTM 16...

mujur malam tadi husben aku takde sbb dia pegi outstesen ke Port Dickson coz ada meeting ari ni,
kalo tak, mungkin aku tak dapat tengok arrr.. hehe..

selain rasa 'sangat best' dpt tengok tanpa perlu bergaduh channel tv, kiranya kuranglah sikit rasa tak best time husben tinggal pegi outstesen kan..??.. hehe..
kalo dia baca entri ni, tak taulah apa dia nak kata...

aku kalo tengok ANTM ni memang suke tengok time final...
tapi untuk ANTM ni, aku tengok skip2.. paham2 jer lahh hoi!!...

tapi part paling best aku suke adalah time Tyra Banks cakap gini haa..

"Go Out ~ and Make Me Proud!"
pada pemenang.. rasa cam best jerr...
aku rasa cam Tyra ni macam mak-mak.. kakak-kakak jerr kan??... best jer kan?? kan??


gambar Brittani sebelum makeover... ayu!!! 


selepas makeover.. cute!!


congats!!!

0 komen:

Post a Comment

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry