2011-08-03

Kemelut tak berkesudahan..

hmmm...





lama dah dok dengar gosip tak besh tentang bekas pengacara Trek Selebriti, papa Jimmy Shanley ni!






pagi ni, buka Berita Online, ada lagi kisah beliau....






Jimmy..Jimmy...
dah kawen, gini pulak jadinya... nasib badan kata orang.. kalo tahu jadi gini tentu Jimmy atau sape2 pun kompom taknak kawen! betul kan?





tapi,,pada pendapat akulah kan.. nak cakap pun tak berani jugak sebenarnya,, tapi,,pada pendapat akulah (lagi sekali),ni pendapat akulah, tak tau camna pendapat korang kan..




nmpak gaya si istri dah taknak berbaik dah... macam cari alasan nak berpisah jerr...
lebih baik rasanya Jimmy lepaskan saja.. istri macam tu kalo dipegang lama lagi, lagilah bertambah-tambah nusyuz,ingkar dan berdosanya.. kesian kat istri dia jugak..



hmmmm.... dayus ke tak hah Jimmy kalo begini?


hai,,susah nak cakap.. (mohon Allah lindungi aku dan keluargaku..)


mungkin Jimmy pikir masa depan anak dia...



kita doakanlah yang terbaik buat Jimmy dan keluarga beliau.. sepanjang ikut Jimmy dlm Trek Selebriti, memang terhibur.. susah lah nak percaya bila dengar cerita-cerita camni jadi pada insan yang bernama 'Jimmy Shanley"..










p/s~ lebih seronok tengok Jimmy mengacara Trek Selebriti daripada Ariel..

2 komen:

  1. hmmm...alasan yang bini dia bagi sangat dangkal..apa2pun mintak dijauhkan dari benda2 macam ni...nauzubillahiminzalik...

    ReplyDelete
  2. herm... taktau nak cakap ape.. wife die kan anak orang kaya, mesti la sentap bile kena tampor! huhu..

    pendek kata, orang taknak tu, baik la lepaskan.. mungkin ada jodoh yg lebih baik dari wife die tu

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry