2010-10-06

Shopping time..

25hb 9 lepas, aku dengan husben dan jugak zafri kuar gi soping kat seberang jaya.. kami gi shopping kat Billion sajork! dah lama tak shopping kat Billion Seberang Jaya ni! rindu lak rasanya.. dulu masa aku dok PD sebab tak dapat posting mai penang lai and husben lak sewa umah kat sini, selalu jugak mai jenjalan kat Billion ni! hehe.. sekarang ni, mai jenjalan bawak anak lah pulak.. hehe.. memori..memori..

time baru nak masuk, husben aku amik satu troli.. taruk zafri kat dalam tu.. selalu dia dukung ajer si kecik tu.. kalo ada adik-adik aku, barulah kami rajin nak guna troli.. sebab ada orang boleh tolong tolakkan..














ni kes aku terlupa nak bawak topi zafri.. nasib baik lah abahnya ada sapu tangan.. boleh buat tutup2 kepala dari kena panas...


time ni kami dah nak balik. Tujuan pergi pasaraya kali ni adalah untuk membeli barang keperluan untuk anak kedua yang bakal lahir tak beberapa bulan lai.. memula ingat tak nak beli dah baju-baju ni, tapi pikir-pikir balik, kesian pulak dekat dia kalo tak beli baju baru.. jadi, amik jugaklah beberapa pasang baju new born dan jugak keperluan asas untuknya.. nanti aku upload gambar-gambar tu sebagai kenangan.. kalo anak baca blog ni nanti, dia pun rasa seronok sebab dapat parents yang penyayang.. kan??

3 komen:

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry