2010-10-18

EMPORIO ARMANI DIAMONDS untukku...


E.M.P.O.R.I.O. . A.R.M.A.N.I. . D.I.A.M.O.N.D.S
untukku..

ini bukan hadiah harijadi yang aku dapat daripada sapa-sapa.. tapi aku ingat nak beli satu untuk diri aku sendiri!

minggu lepas, ada member time belajar kat Arau dulu add aku kat FB, budak batu kurau.. kiranya dia kenal la dengan pakndak aku yang tinggi melayup tu yang buat bisnes kantin kat sekolah kat sana.. aku nampak member aku ni dah kene tag dengan Qaseh Butik, so, apa lai, jenjalan lah aku kat FB Qaseh Butik tu.. then terjumpa perfume kat atas ni!

actually, banyak jugak perfume dia jual.. tapi dalam banyak-banyak perfume sampai 100 lebih jenis tu, hanya perfume yang kat atas ni je buat aku sangat-sangat tertarik! walau tengok contoh yang lain pun, kepala masih dok ingat yang tu jugak!

ada jugak citer kat husben aku nak beli perfume kat tenet, dia pulak takde nak komen apa-apa.. so, sekarang ni aku tengah tunggu time yang sesuai je nak order.. apa lai.. tunggu gaji lah!! hahaha!!

p/s ~ ingat nak pakai time gi SP nanti.. kalo sempat..

2 komen:

  1. kami tempah perfume dari zery jaa.. kan dia nak blik dari mesir.. perfume sana murah! onedrop pon amik dari sana zery cakap.. 50ml rm50.. cepat tempah sbelum zery balik minggu depan!!

    ReplyDelete
  2. nak kena tgok dulu sblm tempah.. ada perfume ape? dia tunjuk kat FB ke?

    yang kami nak beli tu 100ml rm70 sekali post..

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry