2010-10-19

60% okay....


minggu lepas ada gitau pasal lappy aku terkena 31 threats sampai naik system tools..

nasib baik husben pandai tengok-tengokkan! save duit aku nak antar gi kedai! kalo gi kedai, rm50 dah kompom akan terbang.. rm50 pada aku adalah banyak! boleh buat macam-macam dengan duit tu..


1. ISI MINYAK!


2. BELI PAMPERS KAT ZAFRI

3. BELI MAKAN TENGAH HARI

4. dan banyak lai!!! u name it!!

sekarang nie, lappy baru 60% siap.. sebab husben aku tak install office lai.. so,sekarang ni guna komputer ofis dulu untuk buat keje.. nasib baik time-time ni, takde orang nak guna sangat komputer ofis!

ahad kemarin, husben gi Putrajaya untuk meeting, hari ni baru balik, tapi malam-malam cikit la.. sebab hari ni pun masih ada lai meeting tapi kat melaka pulak..

malam tadi, husben ada gitau yang dia dah beli beg sekolah baru kat anak laki-laki dia, Zafri.. ada gambar Transformers kaler merah ++ biru! hehehe.. beg sekolah zafri yang sekarang ni dah rosak, zip takleh pakai.. hish.. lasak sungguh!

semalam, time dah balik sampai umah, zafri nangis-nangis dalam keta takmau turun! aku tutup air-cond kejap lai dia on balik.. jadi, mengingatkan kami berdua ja kat umah malam ni, so, aku pikir, okeylah..jom kuar... boleh ibu beli makan siap2!

sampai kedai, aku beli teh ais! kami minum berdua.. penat jugak jaga zafri time dok mengah-mengah ni! petang semalam, ada ke patut dia lempar selipar dia ke bumbung kedai! nasib baik tak masuk dalam pinggan nasik orang! kalo tak....

berbalik pasal lappy aku tadi, dengan adanya sentuhan pakar, maka tenet dah boleh digunakan.. tunggu esok-esok malam lah kot baru husben aku install office... :-)




2 komen:

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry