2010-05-04

Test FIT ke tak FIT!!

Pagi tadi aku bangun mandi kul540 pagi sebab kene gi opis ader test FIT.. (lari, bgn-duduk tubi, pumping, lompat jauh..apa lai ye?)..

Aku tak sempat nak upload gambor test tue sebab tak snap langsung pun! pertama sebab bateri dkt nak abih, and kedua sebab penat + penyegan... tapi time dok buat aktiviti tue, mmg ada photographer bertauliah (sungguh! tak tipu!!) tengah amik gambar dalam setiap aktiviti yg kami sumer buat! harap2 ader lah gmbar aku.. tapi jangan risau, gambar besar tangkap ramai2 sebagai tanda aktiviti pagi tadi dah abis tue ade!!

kalo sempat diorang upload dalam FB Opis aku, boleh lah aku copy paste masuk sini!



Keputusan Test pagi tadi:

Lari 2.4km = 25min, (lalu kat tepi umah ngasuh Zafri..hehe..siap aku lambai2 lai..)
Bangun Duduk Tubi = 23kali/minit! adoi!! pinggang dah keras!!
Pumping = 31 terbalik!
Lari Pecut 4x100 meter = lulus! dibuat secara berkumpulan.
Lompat Jauh = lompatan jatuh kategori umur 50thn++..
ada lai satu test, tapi tak ingat lak namanyer.. tapi cara dia; duduk dan lunjurkan kaki dan tangan.. = 58cm sajork!!...
korang judge lah sendiri aku FIT ke TAK FIT!!


Walau apapun, aku rasa seronok jugak sekali-sekala buat test2 cenggini..
yang aku paling bangga sekali, lari 2.4km tue diperuntukkan dalam tempoh 30 minit, tapi aku dapat jugak buat dlm tempoh 25 minit... walaupun dah lama tak lari sejak bersalin ari tue..

Kalo dapat aku snap yg betol2 kat paper test aku nanti, aku upload cni! buat kenangan.. :-p




p/s: esok ada lai!!


1 komen:

  1. tetiba rasa cam DAH LAMA SANGAT x bersukan. huhu.. confirm klau ada test, bleh jadik semput, aku! erk!

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry