2009-10-13

Gam gajah...

Salam...lama dah tak nulis dlm blog yg penat-penat aku reka ni.. 2,3 hari ni mmg xda time langsung nak nulis sbb masuk dengar taklimat dgn Kom punye pasal.. hihi..nasib baik semangat masih berkobar-kobar lagi..
Pagi sabtu 10hb lepas, husband terkena gam gajah kat mata dia dalam kul11 camtu. Kul 3 pagi dia ngadu sakit dan tak bley tido.terus kami g spital balik pulau..bawak anak sekali.. tunggu punye tunggu, kul 430 tu dia pun kuar...tp, dia kena refer kat GH Penang lak tp kena pegi sendiri... so, kami g dua ja..tinggal anak kat umah ngasuh pagi2 buta tu.. (p/s: terima kasih banyak2 makcik) Maka,drive lah aku bwk husband aku g GH.. dlm kul9lbh baru dpt balik... esok 11hb kena pergi lagi... Husband aku dpt ubat titik je...

Ping entry