2010-10-21

beg baru zafri


1st BEG SEKOLAH ZAFRI

sebab kena ganti baru : zip rosak.
gambar : BEN 10.
kaler : biru gelap
material : kain campur plastik

seronok tengok anak dah dapat beg sekolah baru! beg sekolah lama dah rosak zipnyer! jadi, kebetulan husben takde keje nak dibuat malam isnin lepas sebab time tu dia ada kat KL coz ade meeting kat Putrajaya hari isnin, dan Melaka hari selasa, jadi, dia kuar jenjalan kat area Chow Kit beli beg kat zafri!

husben mesej aku malam tu yang dia dah belikan beg sekolah baru kat zafri! ada gambar Transformers kaler merah dan biru!


2nd BEG SEKOLAH ZAFRI
gambar : TRANSFORMERS
kaler : MERAH, BIRU
material : plastik
harga : RM10


p/s ~ ibu bapa mana yang tak bahagia bila tengok anak gembira.. betul tak?

2 komen:

  1. beg2 skrg mudah rosak.. anak saudara saya - 2 bulan sekali tukar beg. dulu ingt msa sya kat sekolah - pkai 3 tahun pun ok ag..

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry