2010-07-30

Hitam-Putih Kehidupan~ langsuir ke pontianak ni?

pagi nie baru jer aku nak brekfes, tiba2 member seopis aka En.mi tanya...

"U..hang nak tengok gambar hantu tak?"

"eh...en.Mi nie,,,buat lawak pun....agak2 la... hahahaha... "

aku siap gelak la sebab en.mie nie suka pekena aku!

"la....hang tak percaya?meh tengok..."

"isyh....biar betul en.Mi!!!!!"

sumpah kengkawan!! aku tengok sendiri dengan mata kepala aku!! gambar asal...takder edit2... tengok direct terus dari kamera cikgu Nurul Jannah!! rupa paras.. tak usah cakaplah!!

en.Mi dengan aku cuba nak transfer gambar tue.. aku memang dah berniat nak letak dalam blog.. biar korang takut sama.. tapi,,cari USB dengan card reader,,card reader tak ngam dengan saiz memori kad pulak!! USB takder pulak!!

tapi,,ape2 hal pun,,aku janji aku akan upload gambar tue nanti!!


2 komen:

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry