2010-04-21

Surprise Yang BEST!! errr... tapi Perli Aku ke nie??


2 malam lepas, husben aku masih tak balik2 lai dari ofis.. Aku mmg dah tahu bhwa minggu nie dia ada sukan.. direct semiggu.. sabtu ahad lepas pun dia gi ofis.. jadi secretariat lah, kena main sebab takder orang main lah.. macam2.. so, seminggu nie aku asyik sidai baju sukan jer lah!!..

Selalu bila aku tepon dia, nak tanya bila nak balik, dia akan tanya aku nak pesan apa bila dia balik nanti.. so, kalo aku tepon husben aku lewat ckit ker.. dalam area kul9 ke atas, macam biasa aku akan order aiskrim.. burger atau milo ais... melampau tak? dah lah laki balik lewat tu pun sebab banyak keje, tapi aku siap pesan itu ini lak!! hihi..

Malam tadi, masa aku terjaga tido, aku perasan kat ruang tamu dekat depan tv tue terang-benderang!! aku kuar dan nampak husben aku sibuk buat keje... then aku nmpak bekas cup aiskrim kat ctu.. so, apa lai, tak payah tanya banyak2, aku terus gi chek kat peti ais, ada ke takde habuan aku!!


ni dia!!!
buka2 frezer ajer, aku jumpa 2 magnum dan 1 trophy!!
hihi.. sori la, coz yang kat tepi tue aku dah makan dulu.. yummm... yummm...


eh!! eh!!! ada lai!!!
cornetto nie aku jumpa dalam plastik!! plastiknyer aku dah buang dah..
memula tue, suspen jugak, apa agaknye benda dalam plastik tue..
hehehe... surprise yang best!!
ermmm best!! best!! best!!
ada jugak terpikir, husben aku perli aku ke nie?? hihihihihihihi


lalalalala....
so, apa lak ada kat frezer korang? ada husben buat surprise tak??

2 komen:

  1. wah bestnya cool surprise macam ni :D

    ReplyDelete
  2. ada surprise gak salu

    kuih dia beli tak abis makan

    simpan dlm peti sejuk sbb nak sorok

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry