2010-02-06

Kenanganku dengan BSN (part1)

heeee....

boleh bayang tak aku sengih?
theeeheheheee... sumernyer sebab adenyer rase kegumbiraan nak publish entry nie...

sebagaimana tajuk, aku ade satu kenangan yang terpahat dengan BSN. Aku sengaje nak publish n3 ni untuk dikenang2 di zaman-zaman tue nanti.. (kalo panjang umur..dimurahkan rezeki..) Ehh!! bagi sesiape yang terlibat dalam n3-n3 yang lain tue janganloh berkocik atie... sumer same jer...
untuk dikenang2 di hari tua nanti...

Pihak BSN telah bertandang ke tempat kerje aku pada 29 Jan 10 yang lepas... bertujuan untuk urusan penyerahan buku akaun BSN, kad ATM dan no pin kad ATM kepada sumer pelatih PLKN Kumpulan 1 Siri 7/2010!! berserta segala urusan dokumentasi yang berkaitan dengannya...

So, dokek bawah nie aku macam biasa, menghaplodkan sumer gambo2 yang aku snap pada ari tersebut.. boleh tak ko bayangkan berapa ramai pelatih2 dan staf2 BSN yang pecah perut gelak punyer pasal time aku nak snap gambo diorang? yang aku pulak, sejak bergelar ala2 "blogger" nie, kemana2 saje mesti tak lepas hp kamera aku.. mane lah tahu kan, kalo2 ade bende2 interesting happen suddenly tue, leh aku snap!! hehe.. tak ade tujuan lain, untuk kita kongsi2 kan bersama... raya cina kan dah nak dekat...hehe..

gambor2 dokek bawah nie pun sebenaunyer diambik selepas mereka2 nie sumer agak2 dah boleh kontrol gelak arr... tu pun ade yang dok senyum2 kambing ckit2... muahahaha... apa lai tunggu? LAYAN!!!!!
.
.
.
.
.

ZASS
.
.
.
.
.
.


semua pelatih dengan sabar menunggu dilayan...
teruja benor diorang nak dapat buku bank..
hehe

aku pun ader jugak tolong sikit2...
kebanyakan masa aku layan sembang dengan pelatih ajer...
aku yang pakai baju bunga purple2 ckit tue... (gambo atas sebelah kiri,bawah)
yang wira kat depan aku nie asyik tanye macam2... speaking lak tue..
nasib baik aku agak2 terer nak reply balik.. hehehe..

.
.
.
.


sorrilah incik faizal... ade silau2 ckit arrr...
incik faizal sampai tak duduk sebab punyerlah komitmen layan pelatih!!
aku pun punyer lah komitmen amik gambo... takder saper2 susah2 nak suruh aku pun... aku inisiatif sendiri gi snap2 gambo... rajin sungguh!!
.
.
.
.
.
.


encik shidie, sorri.. nampak batang idung dengan belakang ajerrr...
yang pegang spek tue aku tak tau nama aper... tak gi tanye pun..
hahaha!!
.
.
.
.
.


hmmmm... setelah sekian lama, baru hari nie dapat hupdet n3 pasal BSN nie...
SYABBAS bethe.. SYABBAS!!!


gitulah.... aktiviti ni berjalan bermula kul10 pagi hingga berakhir pada pukul 5 petang di Dewan Rajawali..
satu kenangan abadi...



Love: Unai :-)

4 komen:

  1. setiap bulan p BSN..amek gaji..hehehe

    ReplyDelete
  2. hehe..hari ni mesti p BSN kan?hahaha...8hb gaji.. YAHOO!!

    ReplyDelete
  3. amboi sungguh gigih snap gambo eh..glamor la budak2 PLKN ni..hehe..

    ReplyDelete
  4. diorang sumer kene belanja akauntan diorang nie.. penat lelah uruskan bank dtg kem.. hihi..

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry