2010-02-09

Garfu Panjang


cuba tengok garfu yang budak ofis aku nie pegang??

pada aku garfu nie quite panjang..






kalo garfu nie aku gune mase tengah sedap mencekik lauk-pauk masakan chef2 yang gajinye lebih mahal dari

aku kat hotel2 tue, boleh lah aku terima.. time tue takder la aku nak snap garfu nie masuk blog.. sebabnyer

dekat hotel memang garfu dan sudunyer berat dan besar2...




heee... kantoi.... kami makan bihun pagi tue...




panjang kan??

kalo korang tak rase garfu nie macam panjang takper arr...

mungkin aku yang jakun kottt!!!

muahahahaha....

ape2 aje lah unai.... asalkan ang bahagia....

idup hanya sekali....



Love: Unai :-)

2 komen:

  1. mmg panjang..takut lak nak guna garfu pnjg2 ni..hehe..

    ReplyDelete
  2. nasib baik kita serupa pandangan...hehe..

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry