2010-01-20

Hahaha... aku yang terkena!!

Hahahaha!!!

hari ni aku kerje explore blog blogger lain, try amik gadjet2 yang ada untuk aku apply kat blog aku dan jugak blog kem.

So, aku try buat disable right-clik! senang ajerr.. (eleh, nak berlagak la tue!..hihi)

Aku taruk ayat "hahaha...takleh copy :-P "

Menjadilah benda aku buat tue,,

So, aku explore-explore lai..

Pastu, lepas dah puas, aku masuk balik blog aku ni,

Punyerlah sebab tak tau nak buat apa, so aku pun klik kanan...

hihihi.... ayat tue terkena kat aku balik! Adoiii!! apsal lah terlupa pulak!! tapi rasa kelakar pun ada.. hehehe...

gitulah entry aku untuk petang nie... sekian..

p/s : jom balik!!


Love: Unai :-)

0 komen:

Post a Comment

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry