2009-12-09

Awet Muda++

Hihihi....

Apsal.... nak sengih tambah gelak ckit-ckit tak bley ker?? Uihhh....ni apehal lak nak marah-marah nie?? No!!No!! Bukan marah-marah dah kali ni... aku nak citer benda len lak arr.... kang tetiap ari marah-marah dapat sakit jantung lak!! sape dapat? sape-sape ajer lerrr... uishhh!! naya kang!!

So kali ini aku nak story mory ckit pasal kisah aku yang nmpak awet muda gitu.. hihi... pasti ada yang kata aku perasan sebab aku bukan awet muda pun, tapi memang aku ni muda lai!! kehkehkeh!!

Jumpa Artis Popular:

Masa umur aku 22 thn dlu, aku dengan best fren aku g kuar jalan-jalan ke Amcorp Mall PJ... hari tu adalah 1st time kami pergi Amcorp Mall.. Jalan punyer jalan, tetiba nampak orang beratur panjang gitu... siap ada lagu Pulangkan yang Misha Omar nyanyi tue..

So.. kami pun carik ler sebab-musabab atau punca kenapa ramai sangat dok beratur sampai panjang cenggitu.. Oh! Rupa-rupanyer, ada Rosyam Noor, Maya Karin, Yusmal dll... diorang tengah promosi filem Pontianak Harum Sundal Malam.. Disebabkan pelakon-pelakon aku tak berapa nak minat.. (Ops!! sori....), so kami pun decide nak tengok ajerlah dari jauh...

Tapi, lama-lama... disebabkan seronok tengok gurls-gurls tu hepi sajork beratur nak amik autograf, aku pun terasa macam nak jugak join!! hehehe... try2 sajer.. kawan aku pun setuju nak beratur same... itulah baru betul-betul bestfren!! same feeling, same instinct!!

Pura-pura Fanatik:

Agak-agak 30minit lebih camtu, at last..tibalah turn kami.. hehehe... peminat konon! Aku pun hulur le buku nak bagi diorang sign aotograf... Uh!!nampak Maya Karin sikit punyer sombong.. Kavita Sidhu pun lebih kurang jugak... sorry la guys kalo terbaca kat blog aku niee... tapi kami positif.. kami paham yang korang mesti dah lenguh bontot duduk sedari tadi kan??betol tak??

Lastly, tiba lah masanya aku kasi buku autograf tu kat Rosyam lak.. aiseh, duk paling ujung gitu... ermm...artis paling polularlah kan.... sempat lai aku gurau dengan dia. Eh, tak sombong lah rosyam nie... hehe..

Awet Muda :
Yang paling best masa aku jumper Yusmal tue.. ader ker patut dia tulis "BELAJAR RAJIN-RAJIN" kat buku autograf aku?? Geram jugak sebab ada orang ingat aku budak sekolah lai.. hmmm.... tapi aku positifkan diri aku arrr.. aku ckp mungkin agaknye dia ingat aku budak kolej kott... itu sebabnyer dia tulis cenggitue...
Wassalam..

2 komen:

  1. Waa.. x sangka pewaris awet muda ni.. nanti boleh ambil kelas untuk cara-cara nak awet mudakan diri hehe.. jangan minta pengeras udah ler...

    ReplyDelete
  2. uish!! kalo mintak time tue okey lerrr... la ni takpayah arrr... :-p

    ReplyDelete

tenkiu untuk komen2 best!!

Ping entry